•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rođak Džad Loua prodavao podatke o njemu

Britanski glumac Džad Lou jedan je od onih čije je mobilne telefone prisluškivao sada ugašeni tabloid "News of the World", a na suđenju povodom ovog slučaja saznao je da je listu informacije o njegovoj intimi odavao i "bliži rođak".

Tokom suđenja šokiranom Lou je dodata ceduljica sa imenom bliskog člana porodice, za kojeg je dokazano da je svojevremeno za novac odavao informacije o njegovim reakcijama na aferu bivše devojke pomenutog glumca Sijene Miler sa kolegom Danijelom Kregom.

Upitan kada je saznao za ovo, zbunjeni Lou je odgovorio: "Danas. Nisam bio uopšte svestan."

Sudija je kazao da su mnogi lični detalji vezani za Loua i ljude bliske njemu nađeni na lap topu Glena Malkera, privatnog detektiva koji je radio za "News of the World".

"Postao sam svestan da se nešto dešava onda kada su se mediji pojavljivali na sastancima koje sam ugovarao tajno", kazao je glumac na suđenju.

Upitan da li je imao ikakvog učešća u objavljivanju priče o svojoj raspravi sa Danijelom Kregom, Lou je kazao: "Ne, bio bih presrećan da se to nikad nije desilo".

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu