•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iznenađujući hobiji holivudskih zvezda

Dok neke zvezde svoj privatan život čuvaju od javnosti i medija, o nekima se zaista svašta zna. Ovaj put tema su slavni i njihovi neobični hobiji.

Glumac Tom Hanks strastveni je kolekcionar pisaćih mašina, ali onih starinskih, koji su se koristili dok nije bilo računara.

Znate li šta je zajedničko Tomu Cruiseu i Willu Smithu, osim što su slavne holivudske zvezde, a njihova su deca među najfotografiranijom slavnom decom na svetu? I jedan i drugi uživaju u mačevanju.

Glumica Angelina Jolie ima neverovatnu kolekciju bodeža. Neki su vintage, neki dekorativni, a ona ih jednostavno obožava.

Ben Stiller je oduvek bio Trekkie. Još uvek smatra da je kapetan Kirk cool i mašta o tome da ide tamo gde još niko nije išao.

Filmski redatelj Quentin Tarantino poznat je po jedinstvenom pogledu na život i čudnom smislu za humor. Njegov hobi takođe je neobičan. Skuplja vintage igre na pločama i ima pozamašnu kolekciju.

Hobi pevačice Taylor Swift nema ništa zajedničkog s njenim bivšima i pisanjem pesama o njima. Taylor izrađuje snežne kugle od staklenki marmelade, u koje stavlja anđele i božićna drvca. Kako divno!

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...