•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Ghostbusters 3' će se snimati i pored smrti Harolda Ramisa

Pre nekoliko dana napustila nas je glumačka legenda Harold Ramis, glumac najpoznatiji po ulozi jednog od tri glavna Isterivača duhova - Ghostbusters. Bioskopski hit iz 1984. imao je i svoj nastavak pet godina kasnije, a uprkos Ramisovim preranom odlasku, glasine o trećem nastavku kultnog filma opet su pokrenute.

Izvori bliski produkciji Sony Picturesa tvrde kako će film u bioskope stići u narednim godinama i da će nemogućnost Ramisovog prisustva u filmu doneti reorganizaciju scenarija, ali ne i odbacivanje ideje snimanja filma.

Reditelj filma Ivan Reitman u narednim će se nedeljama sastati s timom iz Sonya, a u međuvremenu je potvrdio: „Iako će se u filmu pojaviti neke izmene, one neće uticati na scenario.“

Jedan od scenarista u prvome nastavku bio je i pokojni Ramis, a u najavljivanome nastavku scenaristi će biti Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky. Njihova bi se radnja trebala bazirati na okupljanju originalne ekipe koja duhovima tera strah u kosti a koja želi preneti svoja znanja na mlađu generaciju.

Doduše, snimanje filma neće se odvijati ove godine pa je pod znakom pitanja u kojem će smeru ići snimanje i da li je moguće da vreme u kojem živimo nije zainteresovano za ovakav tip filma.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...