•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: Kupina bioskop & Prolog.rs

Filmom Glad, a zatim i ostvarenjem Sramota, Stiv Mekvin se dokazao kao prvorazredni reditelj i filmski autor u stalnoj potrazi za istinom. Zasnovan na šokantnoj priči iz stvarnog života, Dvanaest godina ropstva prikazuje bolje od bilo kog prethodnog filma kako je izgledalo biti rob u Americi.
U Saratoga Springsu, u državi Njujork, godine 1841. Solomon Nortup je slobodan čovek i zarađuje kao muzičar. Pošto prihvati ponudu dvojice muškaraca da nastupa u cirkusu, uskoro ga kidnapuju, prebacuju na jug i prodaju u roblje. Pod novim imenom, zajedno s drugim porobljenim crncima, preživljava strahote iscrpljujućeg rada, svakodnevnih poniženja, postajući svedok rasturanja porodica. Za Nortupa nastupa noćna mora u kojoj čezne za slobodom koju je donedavno imao.

Radnja nastavka vrti se oko grčkog generala Temistokla (Sullivan Stapleton), koji se bori protiv masovne invazije persijskih sila predvođenih Kserksom (Rodrigo Santoro). Radnja će početi tokom drugog grčko-persijskog sukoba koji je ovog puta bojište preselio na more. Nakon što su hrabri Spartanci očuvali čast Grčke onemogućivši Persijance u rapidnom napredovanju, Atinjanin Temistoklo ujedinjuje grčku vojsku i nastoji bitku osvojiti na moru.


U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam dva puta po dve karte za ponedeljak za filmove 12 godina ropstva (21.15h) i 300: uspon carstva (20.30h).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Podelite sliku, lajkujte i komentarišite članke i pozovite i prijatelje da nam se pridruže.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo u toku popodneva na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade).

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...