•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj 'Paklenih ulica' režiraće rimejk filma 'Kuća na putu'

MGM radi rimejk filma Kuća na putu iz 1989. godine, sa Patrickom Swayzejem u glavnoj ulozi, koji bi trebao režirati Rob Cohen, među čije najpoznatije filmove Paklene ulice i xXx.

Originalna priča vrtila se oko hladnokrvnog izbacivača koji ima fatalnu kombinaciju borilačkih veština i zen filozofije, a koji dolazi da radi u lokal u malom gradu gde vlada moćni kriminalac. Problemi nastaju kada se izbacivač spetlja sa njegovom bivšom devojkom.

Film Kuća na putu predstavljao je jedan od Swayzejevih većih hitova i još jednu stepenicu na putu prema slavi, koji je par godina pre započeo filmom Prljavi ples, a zatim nastavio 1990. filmom Duh.

Za rimejk filma scenario je napisao Michael Stokes, koji potpisuje scenarije za filmove Železni orao 4, Sabotaža i Bez milosti 2. Drugi detalji oko produkcije i mogućeg datuma izlaska rimejk nisu poznati.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...