•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pojavio se par koji je nestao sa scene Hollywooda

Slavni supružnici Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr., koji su zajedno gotovo 12 godina, nisu zajedno prošetali crvenim tepihom još od davne 2007. tako da je selfie, koji je 'Buffy - ubica vampira' nedavno objavila, iznenadio mnoge.

Gellar, koja se priključila Twitteru 2013., najavila je obožavateljima da im priprema iznenađenje. 'Hajde, ljudi, skupimo 200 hiljada 'followera' i možda vam priredim nešto posebno za uzvrat...', napisala je na svom Twitter profilu.

Kada je 'Buffy' dobila ono što je htela, počastila je obožavatelje fotografijom na kojoj pozira sa svojim suprugom. 'Samo zato jer je posebna prilika... Hvala mojim obožavateljima na njihovoj odanosti i podršci. 200 hiljada!!!' - napisala je u opisu fotografije.

Gellar i Prinze Jr. imaju 4-godišnju ćerku Charlotte i 18-mesečnog sina Rockyja, a glumica je nedavno oduševila obožavatelje fotografijom na kojoj pozira sa svojim bivšim kolegom Davidom Boreanazom.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....