•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mike Newell će režirati novu adaptaciju `The Day of the Triffids´

Odbrana Zemljana od vanzemaljskih biljaka konačno će dobiti novu filmsku ekranizaciju a sve počinje time što konačno znamo ime reditelja budućeg filma. Mike Newell je preuzeo rediteljsku stolicu od Sama Raimija, i stvari bi nakon četiri godine planiranja konačno trebale da dožive sledeću fazu.

The Day of the Triffids je naučno-fantastični horor koga je John Wyndham napisao pre nešto više od šest decenija. Radnja počinje pojavom misteriozne komete koji oslepi veći deo ljudske populacije. Ostali moraju tada obraniti planetu od invazije vanzemaljskih biljaka poznatih kao triffids koje, osim što imaju otrovne bičeve, mogu i šetati na korijenju, i polako ali sigurno uništavaju ljudsku vrstu.

Do danas je ova postapokaliptična priča preslikana mnogo puta, kako na velika platna, tako i na male ekrane. Mike Newellu će pokušati da nadmaši većinu prethodnih verzija, a u pomoć će mu priskočiti i scenarista Neil Cross.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...