•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Weinstein studio planira nastavke `Good Will Huntinga´ i `Roundersa´

Devedesetih godina prošlog veka, saradnja filmskih studija The Weinstein Company i Miramax urodila je brojnim filmskim hitovima. Kompanije su se pre par godina razišle, da bi sada ponovo postigle dogovor. Weinstein studio je dobio prava za snimanje nastavaka ili serija vezanih za filmove poput Good Will Hunting ili Shakespeare in Love.

Deadline javlja da je prvi projekat koji bi mogao biti realizovan, nastavak kockarske drame Rounders iz 1998. godine, u kojoj su glumili Edward Norton i Matt Damon. Original je dobio kvalitetnu ocenu od strane kritike, ali je razočarao na bioskopskim blagajnama. Mnogo se toga promenilo u zadnjih petnaestak godina, pogotovo ako se zna da danas imena Damon/Norton nose mnogo veću težinu i garantuju uspeh samo svojim pojavljivanjem u filmu. Pretpostavlja se da je to glavni razlog zašto Harvey Weinstein tvrdi da će nastavak Roundersa biti snimljen vrlo uskoro.

Harvy tvrdi da je već razgovarao s Damonom o Rounders 2 filmu, što takođe može da znači i da ćemo uskoro na malim ekranima videti Good Will Hunting seriju. Od drugih projekata koji se spominju, vredi izdvojiti mogućnost snimanja nastavka Oscarom nagrađenog filma Shakespeare in Love i TV serije Flirting with Disaster, koja bi se bazirala na filmu iz 1996. godine. Od novijih projekata, spominje se komedija The Alibi napisana od strane Stephena Colberta, kao i adaptacija romana Liz Jensen, The Ninth Life of Louis Drax.

Weinsteinsi nastavljaju produkciju TV serije Scream, i planiraju da snime Sin City seriju u slučaju da nastavak Sin City: A Dame to Kill For prođe dobro na bioskopskim blagajnama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...