•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Hong Kong Hustle' - kung fu akcija na poseban način

Ekipa koja je zadužena za kreiranje pozitivnog raspoloženja 'Bon Appetit Men' je bila vredna i ponovo nas obradovala svojim novim radom - 'Hong Kong Hustle'.

Radnja 'Hong Kong Hustle' bi trebala da izgleda ukratko ovako:
Lokalni biznismen želi da izgradi Kazino u Hong Kongu na mestu gde se nalazi puno malih radnji. Kada jedan od vlasnika odbije da se iseli, njegova devojka biva kidnapovana od strane biznismena i vlasnik radnje mora da se bori da spasi svoju devojku, radnju i svoj ponos.

Naravno 'Bon Appetit Men' nas i ovog puta nisu razočarali i ostali su verni svom prepoznatljivom stilu. Broj njihovih fanova raste iz dana u dan, proverite zašto.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila