•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Kruz se udebljao 9 kilograma

Holivudski glumac Tom Kruz je počeo da gomila kilograme.

Svojim bucmastim izgledom zapanjio je mnoge kolege kad se deblji nego ikad pojavio na dodeli nagrade Jameson Empire u Londonu.

"Izgledao je bizarno, kao da je nosio debelu masku na licu", izjavio je jedan od svedoka.

Neimenovani izvor tvrdi da Tom Kruz još nije prebolio razvod od supruge Kejti Holms, te da je očajan i da je zbog toga počeo gomilati kilograme.

"Iako Tom Kruz niže uspehe u svojoj karijeri, otkako ga je Kejti ostavila on je depresivan i njegovo je srce slomljeno", tvrdi Endrju Morton, koji je napisao bestseler "Tom Criuse: An Unauthorized Biography".

"Tom je bio ludo zaljubljen u nju i s njom je dobio divnu ćerku. Prošle su dve godine od razvoda, a on se još muči, u agoniji. Shvatio je šta je izgubio", kaže izvor.

"On je i dalje dobar otac malenoj Suri i naporno radi kako bi joj omogućio sve najbolje. Zna da nikad više neće imati ono što su njih troje delili kao porodica. Vidi da je Kejti nastavila sa svojim životom i to ga još više boli. Činjenica je da on nakon Kejti nije bio na ozbiljnom spoju, a nije pokazao interes ni da krene dalje po tom pitanju. Udebljao se devet kilograma i to se najviše vidi na njegovom licu. Koji kod razlog stajao iza toga, očigledno je da je deprimiran zbog Kejti. Trebao bi nastaviti sa svojim životom prije nego sasvim upropasti svoj izgled", zaključio je izvor.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...