•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disconnect (2012)

Reč je o drami koja se bavi temom moderne tehnologije i kako ona utiče na naš život. Činjenica da smo sve više povezani, u svakome trenutku, može imati negativne posledice, a to se u ovom filmu može videti kroz tri različite priče. Kroz njih se provlače teme kao što je cyber-bullying, pornografske stranice s maloletnicima i krađa identiteta – otkriva se mračnija strana interneta i neprestane povezanosti.

Prva se priča vrti oko para koji je izgubio dete i načina na koji se nose s tugom – muž se okreće online klađenju, žena društvenim mrežama. Ali, nakon što im neko ukrade identitet i njihovu ušteđevinu, otkriju se razne cyber tajne koje će imati negativne posledice na njihov ionako klimav odnos.

Druga priča vrti oko 15-godišnjaka koji je žrtva zlostavljanja putem društvenih mreža, što ostavlja velike posledice na njega i njegovu porodicu.

Treća priča govori o reporterki koja otkriva mrežu online prostitucije, u koju su uključeni i maloletnici. Kroz sve se provlači moderna tehnologija, konstantna povezanost sa računarima i pametnim telefonima, društvene mreže...

Žanr:drama, triler
Godina:2012
Reziser:Henry Alex Rubin
Scenario:Andrew Stern
Uloge:Jason Bateman, Jonah Bobo, Haley Ramm
Uzrast:R
Box office:1.5M USD
Studio:LD Entertainment, Wonderful Films
Zemlja:United States
Website:www.disconnectthemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...