•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova uloga za Matthewa McConaugheyja

Matthew McConaughey je odabrao novi projekt, prvi nakon hvaljenog i nagrađivanog Dallas Buyers Cluba, za koji je osvojio i ovogodišnjeg Oscara za najbolju mušku ulogu. Kako prenosi The Wrap, glumac se pridružio Kenu Watanabeu u drami Sea of Trees u režiji Gus Van Santa.

Van Sant je takođe bio nominiran za Oscara i to dva puta kao redatelj filmova Milk i Good Will Hunting. Dramu Sea of Trees radiće na temelju scenarija koji potpisuje Chris Sparling.
Radnja se vrti oko Amerikanca (McConaughey) i Japanca (Watanabe) koji se upoznaju u zloglasnoj japanskoj "Suicide Forest" gde ljudi odlaze kako bi izvršili samoubistvo. Ali umesto da oduzmu sami sebi živote, dvojac kreće zajednički da traži izlaz iz šume. Njihov put prožet je dubokim promišljanjima, prisećanjima, ali i borbom za preživljavanje.

Nije poznato kada će film početi sa produkcijom niti kada se može očekivati u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...