•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tori Spelling zbog iscrpljenosti završila u bolnici

Poznata glumica ponovno je završila u bolnici zbog iscrpljenosti, potvrdio je US Weekly.

Tori Spelling pod velikim je pritiskom zbog suprugove preljube, ali i snimanja reality showa True Tori usred bračne krize.

Zvezda popularne serije Beverly Hills u decembru prošle godine saznala je da ju je njen suprug Dean McDermott prevario s Emily Goodhand, a u prvom intervjuu nakon preljube glumica je priznala da joj je srce potpuno slomljeno.

Tori i njen suprug pokušavaju spasiti brak odlaskom na savetovanje, a istovremeno snimaju i reality show u kojem otkrivaju sve svoje tajne za vreme bračne krize.

Poznata glumica je od saznanja za preljubu drastično smršala, a navodno je već više puta bila u bolnici zbog iscrpljenosti.

- Puca pod pritiskom, a kad je zabrinuta, ne jede. Deanova preljuba opet je aktivirala njene probleme s prehranom – rekao je Torin prijatelj.

Tori i Dean venčali su se u maju 2006. godine, samo mesec dana nakon što je finaliziran glumičin razvod od prvog supruga, Charliea Shaniana.

Zajedno imaju četvoro dece: sedmogodišnjeg Liama, petogodišnju Stellu, dvogodišnju Hattie i jednogodišnjeg Finna.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu