•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li znate šta su sve neke holivudske zvezde radile dok nisu postale slavne?

Da vaš posao i nije tako grozan, uveriće vas neke od danas najvećih zvezda koje su svašta radile pre nego li su postale hollywoodska lica.

Daleko od svetla pozornice, glamura i crvenih tepiha, svetske zvezde su radile sasvim obične, dosadne i neke manje dosadne poslove. Pa jeste li znali da je Tom Cruise hteo da bude sveštenik? Još pre toga, raznosio je novine u Kentuckyju.

Ko zna šta je sve Madonna radila pre nego je postala zvezda, osim golog poziranja za slike i mogućeg manekenstva. Madonna kaže da je prodavala krofne u jednom lancu trgovina.

Pre Rockyja, Sylvester Stallone se okušao u filmu za odrasle: Itallian Stallion doneo mu je platu od čak 200 dolara. Radio je i u zoološkom vrtu kao čistač kaveza lavova. Stallone je u jednom trenutku bio toliko siromašan da je bio primoran da proda vlastitog psa. Radio je još kao izbacivač u bioskopu, i u prodavnici suhomesnatih proizvoda.

Robin Williams izvrstan je stand-up komičar i glumac, a nekad radio kao ulični pantomimičar. Radio je još i kao prodavač sladoleda. Johnny Depp je vrlo rano odlučio da postane glumac, zbog čega nije ni dovršio školovanje, a nekad je radio kao telefonskoj prodaji - prodavao je hemijske olovke.

Latino zavodnica Eva Mendes prodavala je hot dogove u shopping mallu Galleria Glendale u Kaliforniji.

Jeste li znali da je Andrea Bocelli zapravo advokat! Slepi pevač oduvek je voleo muziku, ali pre slave, jedina karijera koju je imao bila je advokatura. Sa 30 godina Bocelli je radio kao advokat po danu, a po noći je pevao u jednom piano baru u Pisi. Muzički uspesi krenuli su četiri godine kasnije, 1992.

Danny DeVito je postao poznat zbog humoristične serije 'Taxi' krajem sedamdesetih. Pre toga, radio je nešto što se danas povezuje sa njegovim rodnim New Jerseyem: bio je frizer.

Komičarka Whoopi Goldberg poznata je i kao šankerica Guinan na Enterpriseu u Zvezdanim stazama: sledećoj generaciji, a pre dana slave, radila je kao zidar i službenica u banci.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...