•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Selmom Hayek?

Salma Hayek rođena je 2.9.1966 u Coatzacoalcosu, Mexico. Svoju je karijeru počela na meksičkoj televiziji u telenoveli 'Teresa', a prvo filmsko iskustvo je bilo u filmu 'El Callejón de los Milagros'(Miracle Alley), za koje je odmah nagrađena nominacijom Ariel. 1991 se konačno seli u Hollywood kako bi ostvarila karijeru kakvu želi. 1995 dobija priliku da glumi u filmu Roberta Rodrigueza 'Desperado', nakon kojeg je odmah stekla reputaciju seksipilne glumice. Kasnije su usledili: 'Frida', 'Dogma' , 'From Dusk Till Dawn' , 'Wild Wild West' , 'Traffic' , 'Once Upon a Time in Mexico', 'Grown Ups' , 'Bandidas' , 'Savages' , 'Here Comes the Boom' i ostali. Za ulogu u filmu 'Frida' dobila je svoju prvu nominaciju za Oscara, a taj film je i producirala. Izvršna je i producentica serije 'Ugly Betty'.

Odrasla je u katoličkoj porodici i već sa 12 godina je bila poslata u internat, ali međutim tamo se nije zadržala jer je pravila probleme i maltletirala časne sestre. Upisala je i studije međunarodne komunikacije u Mexico City-ju ali ubrzo je odustala radi karijere glumice. Bila je u vezi sa Edwardom Nortonom i udala se 2009 za francuskog bogataša Françoisa-Henrija Pinaulta sa kojim ima ćerku Valentinu. Ubrzo su se rastali. Salma je veliki ljubitelj vežbi yoge. 2007 je proglašena četvrtom od 50 najuticajnijih latino zvezda.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...