•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Valhalla Rising (2009)

Film 'Valhalla Rising' je priča o vikinškim ratnicima sa Mads Mikkelsenom u glavnoj ulozi koji glumi Jednookog - natprirodno snažnog nemog ratnika, zarobljenika vikinškog poglavice koji služi za razonodu i krvave borbe do smrti. Uz dečakovu pomoć, Jednooki beži u nepoznatu zemlju, gde otkriva svoju pravu narav.

Film počinje na pustoj obali, gde se vođe zaraćenih vikinških klanova sureću u borbi. Godinama je najstrašniji i najbolji ratnik bio tajnovita figura poznata samo kao Jednooki. Tih i ubojit, Jednooki je uspevao da porazi svakoga s kim bi se susreo, ali oduvek su svi o njemu mislili više kao o zveri nego o ratniku. Odnos je uspostavio jedino sa dečakom koji mu svakoga dana donosi hranu i vodu. Konstantno zatvoren i u lancima, Jednooki je privukao pažnju nove sile koja pustoši zemljom i uklanja vođe plemena hrišćana. Odlučan da osvoji teritoriju za svoju veru, vođa hrišćana sa Jednookim i dečakom, kreće u odiseju do Svete zemlje.

Žanr:avantura, drama, fantazija
Godina:2009
Reziser:Nicolas Winding Refn
Scenario:Nicolas Winding Refn, Roy Jacobsen
Uloge:Mads Mikkelsen, Maarten Stevenson, Alexander Morton
Uzrast:NR
Award:4 nagrada i 9 nominacija
Studio:BBC Films, Belle Allee Productions, La, NWR Film Productions
Zemlja:Denmark
Website:www.ipsofactofilms.com/films/valhalla_rising.html
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...