•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Dwayne Douglas Johnsonom?

Dwayne Douglas Johnson, poznat pod nadimkom The Rock, američki je filmski glumac i profesionalni rvač.

Rodio se 1972. u porodici afroameričkog oca Rockyja Johnsona, takođe nekadašnjeg rvača, i majke Ate Johnson, čiji je otac, Samoanac Peter Maivia, takođe bio rvač. Tokom odrastanja, često se selio s roditeljima pa je živeo i na Havajima, Tennesseeju i čak na Novom Zelandu, dok se porodica na kraju nije naselila u Pennsylvaniji. Budući da se u školi iskazao kao vrstan sportista, dobio je stipendiju Univerziteta u Miamiju, gde se istakao igrajući američki fudbal.

Godine 1994. diplomirao je kriminalistiku i zaigrao za kanadsku ekipu, ali je zbog ozlede morao da prekine karijeru u NFL-u.

Godine 1995. započeo je rvačku karijeru u World Wrestling Entertaimentu (WWE), da bi dve godine kasnije postao je osvajač WWE-a i jedan od najpopularnijih rvača u istoriji WWE-a. Osvojio je ukupno sedam naslova osvajača WWE-a.

Godine 1999. debitovao je na televiziji tumačeći svoga oca u humorističnoj seriji Lude 70-e. Prvu filmsku glavnu ulogu ostvario je 2002. godine u filmu Kralj Škorpiona za šta je zaradio 5,5 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu