•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ako hoćeš da te ženim, ispuni moj uslov!

Justin Theroux navodno je zamolio svoju verenicu Jennifer Aniston da se reši svoje navike ispijanja vina te ju je čak zamolio da imaju 'bezalkoholno' venčanje.

- Svi znaju koliko Jennifer voli da pije vino, ali Justin bi zaista voleo da ga prestane da pije u potpunosti - rekao je izvor i dodao kako Justin želi - trezno venčanje.

- Što je stariji, to se Justin više brine o svom zdravom načinu života, a želi i da Jenn sledi njegov primer. Ona je smanjila svoje dnevne unose vina, ali i dalje voli popiti dve, tri čaše vina pre spavanja. Justin se nada da će ta navika uskoro prestati - otkrio je izvor.

U intervjuu iz 2010. Aniston je otkrila kako je na dijeti, ali vina se ni tada nije odrekla.

- Nećeš mi oduzeti moju čašu vina, bila bih devastirana - rekla je tada Aniston.

- Jen je u potpunosti sposobna da se reši svoje omiljene kapljice i nikada nije imala problema niti je previše popila, ali Justinu se ne sviđa kako lako iskapi bocu do dna - otkrio je izvor.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...