•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta sve najseksipilnija žena na svetu čini za lepotu

Scena iz filma 'The Other Woman' u kojoj se Cameron Diaz i Kate Upton pojave u kupaćim kostimima, uzburkala je maštu. Kate u usporenoj 'Baywatch pozi' trči kao boginja, a lovi je ljutita i ljubomorna Diaz.

Obe lepotice u bikinijima izgledaju savršeno. I dok je Cameron svoje tajne podelila u knjizi The Body Book, tajnu lepo oblikovanog tela Kate Upton otkrio je njen lični trener David Kirsch, koji je radio i sa Liv Tyler, Karolinom Kurkovom i Heidi Klum.

Priznao je da je najčešće pitanje koje ga pitaju o ovoj lepotici drži li se uvek striktno svoje dijete i vežbanja.

Otkrio je kako je neverovatna kada su dijete u pitanju. Za doručak jede nekoliko belih jaja sa spanaćem, a ponekad sprovodi i 48 sati detoksikacije, odnosno čišćenja organizma. Ima dobar osećaj za to šta treba jesti u skladu sa svojim telom.

Kate je inače na dijeti bez šećera i obrađenih ugljenih hidrata i alkohola. David je otkrio da iako to nije dijeta bez glutena, na kraju ispada da jede samo hranu bez glutena, baš kao i njegove dve devojčice.

Striktan je i kada je alkohol u pitanju i smatra da njegovi klijenti mogu popiti čašicu, dve vina, ali se potrudi, ako preteraju, da im proradi griža savesti.

Kad je vežbanje u pitanju, Kate radi intenzivan i ekstreman kružni trening, sa puno elastičnih traka, lopti i boksa. Kate, naime, ima svoje bokerske rukavice i obožava da prebije svog trenera.

Trener trenutno jedne od najpoželjnijih žena na svetu otkrio je i kako su uoči filma vežbali pet do sedam puta nedeljno, oko sat i po.

Trener poznatih svima savetuje kako bi dnevno trebali izdvojiti 10 do 15 minuta za vežbanje, napraviti neki intenzivan kružni trening, i to čim ustanu ujutro. Ne trebate izdvojiti 90 minuta i nemate presing da se morate slikati za naslovnu stranu Sports Illustrateda, rekao je Kirsch.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila