•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Battlestar Galactica film donosi sasvim drugačiju SF priču

Glasine o snimanju dugometražnog igranog filma Battlestar Galactica kruže već nekoliko godina, a izgleda da se Universal napokon odlučio da krene sa realizacijom.

Pet je godina prošlo od završetka drugog TV serijala koji se bavi večnom borbom konvoja svemirskih putnika u potrazi za novim domom i njihovih smrtnih neprijatelja, napredne robotske rase Cylonaca, a moramo priznati da još uvek postoji određena praznina nakon odgledanog poslednjeg nastavka i objašnjenja koje mnoge nije nimalo oduševilo (iako se radi o majstorskom završetku). Universal je zbog toga odlučio da je pravo vreme za povratak u ovaj svemir i uzimanje još malo novca, a za tu priliku nameravaju ponovno krenuti iz početka, sa sasvim novom i originalnom pričom.

Za prvu verziju scenarija je angažovan Jack Paglen, trenutno jedan od najtraženijih hollywoodskih pisaca, koji se probija svojim radovima na Transcendenceu i nadolazećem nastavku Prometheusa. Za sada još uvek nisu poznati nikakvi detalji nove priče, ali se zna kako nećemo gledati stare junake u novim avanturama, već svojevrsni reboot postavljen u granice poznatog Battlestar Galactica svemira.

Produkcije se primio Glen Larson, koji je radio i na originalnoj seriji iz 70-ih, a trenutno je najveća nepoznanica reditelj. Još 2011. se govorilo kako bi to mogao biti Bryan Singer, ali kako će on još par godina biti zaokupljen snimanjem novih nastavaka X-Mena, studio će morati potražiti neko drugo ime. Želimo im sve najbolje, jer fanovi Galactice teško opraštaju pogreške!

Website:www.6yka.com
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...