•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

`Splinter Cell´ dobio reditelja

Splinter Cell, film koji nikako da se pokrene sa mrtve tačke, napokon je dobio reditelja, a radi se o Dougu Limanu koji je u poslednjim pregovorima. Prošle godine kao scenarista je zaposlen Eric Singer, dok je ulogu u filmu dobio Tom Hardy, što je gurnulo projekat napred. Liman je iskusan reditelj u žanru trilera: stoji iza Bourneovog identiteta kao i Gospodina i gospođe Smith, kao i sci-fi trilera Edge of Tomorrow sa Tomom Cruiseom i Emily Blunt u glavnim ulogama.

Ako ste fanovi videoigre i nikako da dočekate film, bićete mirniji jer su se stvari ubrzale i čini se da će Splinter Cell biti spreman za svoju bioskopsku premijeru 2015. Za one koji nisu upoznati s pričom, tajni agent Sam Fisher je na zadatku Nacionalne agencije za sigurnost (NSA) u opasnoj misiji tokom koje treba istražiti nestanak dva CIA agenta, a sve je propraćeno neizostavnom pucačinom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu