•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zdravstveno stanje Harrisona Forda se pogoršava?

Čini se kako bi se slavnom glumcu zdravstveno stanje moglo pogoršati pa je njegova supruga sela na prvi avion i krenula put Engleske.

Slavni glumac Harrison Ford pre tri dana završio je u bolnici nakon povrede na setu snimanja novog nastavka filmskog serijala "Star Wars". Nakon što su ga udarila vrata Millenium Falcona, Ford je slomio zglob i zadobio povrede na prsima.

Njegova supruga, glumica Calista Flockhart, poznata po ulozi advokatice Ally McBeal, trenutno je na letu za Englesku kako bi mogla biti uz svog supruga, piše Daily Mail.

Strahuje se da bi se glumčeva situacija mogla pogoršati te da bi u bolnici mogao provesti i nekoliko nedelja. Strani mediji navode kako Ford ima još nekih povreda i da će navodno ići i na rendgen pluća.

Fordov agent još se nije oglasio o ovom slučaju, ali jedna se medicinska sestra morala pohvaliti svojim novim pacijentom na Twitteru. "Nestvarno mi je gledati zdravstveni karton Harrisona Forda" napisala je.

Policija je izjavila kako su glumca povredila vrata od garaže, a navode da su ga udarila vrata Millenium Falcona nisu komentarisali.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...