•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Provalio Sandri Bullock u kuću da bi 'malo popričao'

Joshua Corbett optužen je da je 8. juna provalio u kuću Sandre Bullock. Glumica se sakrila u spavaćoj sobi kad je shvatila da u kući ima uljeza. Osim optužbi za uhođenje i provalu, Corbett je 'zaradio' još neke.

Protiv Joshue je, naime, podignuto čak 19 optužnica od čega je sedam za posedovanje vatrenog oružja i dve zbog posedovanja oružja koje se može iskoristiti za napad. Dodatno, policija je podigla još deset optužnica zbog posedovanja destruktivnih naprava nakon što su u njegovom domu pronašli sve od uređaja za prisluškivanje, praćenje, kamera do municije...

Corbett je na sudu rekao kako se ne oseća krivim ni po jednoj od tačaka optužnice. Ako ga porota proglasi krivim, u zatvoru bi mogao provesti čak 12 godina. Kaucija za puštanje na slobodu mu je određena na oko 3 miliona. Joshua je u pritvoru, a kako je izjavio u Sandrinu kuću nije provalio s namerom da je opljačka. Samo je hteo Sandru upoznati lično i malo popričati s njom.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...