•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horrible Bosses 2: Nastavak odlične crne komedije

Nastavak uspešne komedije Horrible Bosses dobija svoj nastavak! U prvom traileru možemo videti što nas očekuje krajem ove godine kada film stiže u bioskope.

Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) i Kurt (Jason Sudeikis) odlučili su biti sami sebi šefovi nakon događaja iz prvog filma. Ali kada investitor odustane od učešća u njihovom poslovnom planu, trojac je primoran još jednom preduzme ekstremne mere i otme investitorovog sina radi otkupnine.

Rediteljsku palicu nastavka od Setha Gordona preuzeo je Sean Anders, koji potpisuje i scenario na kojem su s njim radili John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Michael Markowitz i John Morris.

Jennifer Aniston, Jamie Foxx i Kevin Spacey repriziraće svoje uloge iz prvog dela, a film se u bioskopima očekuje krajem novembra.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu