•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film braće Coen - 'Hail Caesar'

Spekulacije o sledećem filmu braće Coen se šire već duže vremena, a kako prenosi Deadline novi projekat uspešnog rediteljskog dvojca smešten je u Hollywood '50-ih godina. Nagađalo se kako će film pod nazivom Hail Caesar biti komedija smeštena u '20-im godinama sa temom o snimanju filma o antičkom Rimu.

Nove vesti ukazuju da to nije tako pa glavna tema filma zasigurno nije očekivana, a niti dobro poznata široj publici. Naime, glavni lik Eddie Mannix je navodno inspirisan stvarnom osobom, potpredsednikom kompanije MGM. Radnja je smeštena u vreme kada su holivudske producentske kuće i filmski studiji štitili ugled svojih glavnih glumačkih zvezda od raznoraznih skandala ne prezajući od nelegalnih metoda. Metode su uključivale zapošljavanje specijalnih pojedinaca koji bi „sređivali probleme“ velikim novčanim isplatama, pretnjama ili nasiljem.

Stvarni Eddie Mannix navodno je bio akter jednog slavnog incidenta u kojem je upucao glumca George Reevesa nakon što je ovaj imao avanturu s njegovom ženom. Među brojnim uspesima braće Coen ubraja se i najrecentniji film U glavi Llewyna Davisa i serija Fargo koja je napisana prema njihovom istoimenom filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...