•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Peti nastavak Pirata s Kariba u bioskopima 2017. godine

Peti nastavak filma Pirati s Kariba pojaviće se u bioskopima 7. jula 2017. godine, objavio je Hollywood Reporter. Novi nastavak pod nazivom 'Dead Men Tell No Tales', u kojemu Johnny Deep glumi kapetana Jacka Sparrowa, trebao je doći u bioskope dve godine ranije, ali je to odloženo zbog rada na skripti. Film će režirati Joachim Ronning i Espen Sandberg.

Poslednji nastavak Pirata s Kariba iz 2011. 'Nepoznate plime' imao je troškove realizacije od 250 miliona dolara, a zaradio je 1,04 milijardi dolara.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....