•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sukob Orlanda Blooma i Justina Biebera na Ibizi

Ko je stariji treba da se poštuje. Ovo je dokazao i glumac Orlando Bloom, mladom i pomalo problematičnom pevaču Justinu Bieberu.

Naime, kako strani mediji prenose, zamalo je došlo do tuče između glumačke i pevačke zvezde na Ibizi.

Obojica su, pored mnogih pozntih ličnosti bili na večeri u jednom luksuznom restoranu kada je mladi pevač prišao Orlandu i na bezobrazan način mu uputio pozdrav: "What’s up bitch?“.

Ova uvreda je razljutila zvezdu filma "Gospodar prstenova" pa je ustao i zamahnuo rukom prema Bieberu koji se srećom izmakao i izbegao Orlandov udarac.

Prema pisanju portala Showbizzspy i TMZ svi prisutni su aplaudirali Orlandu, dok je Bieber otišao iz restorana shvativši da nije omiljen u svetu showbusinessa.

Šta je razlog neslaganja između Orlanda i Biebera ostaje nepoznanica. Jedino na šta možemo da pomislimo su njihove bivše lepše polovine Selena Gomez i Miranda Kerr. Lepa manekenka je dovođena u vezu sa Justinom Bieberom koji je čak i objavio njenu fotografiju na svoj profil na Instagramu, dok je Selena Gomez čak i uslikana sa Orlandom u jednom noćnom provodu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu