•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Box office: 'Guardians of the Galaxy' najgledaniji tokom proteklog vikenda

Film 'Guardians of the Galaxy' je zauzeo prvo mesto na američkom box officeu proteklog vikenda.

Marvelov blockbuster je postavio rekord za mesec avgust, debitovao je proteklog vikenda i zaradio 94 miliona dolara. Prethodni rekord je postavio film 'The Bourne Ultimatum', koji je zaradio 69,3 miliona dolara.

Kada je reč o 2014. godini, zabeležio je treću najuspešnjiju premijeru iza filmova 'Capitain America: The winter Soldier's' sa 95 miliona dolara i 'Transformers: Age of Extinctions' sa 100 miliona dolara.

Proteklog vikenda je drugo mesto osvojio film u kojem glumi Scarlett Johansson, a koji se zove 'Lucy'. Od prodaje ulaznica je zaradio 18,3 miliona dolara. Treća pozicija pripala je filmu 'Get On Up', koji je zaradio 14 miliona dolara.

Nekada broj jedan, film 'Dawn of the Planet Apes' pao je na peto mesto sa zaradom od 8,7 miliona dolara. Ispred je na četvrtoj poziciji film 'Hercules', koji je zaradio 10,7 miliona dolara.

Deset najgledanijih filmova proteklog vikenda u SAD i Kanadi (zarada u milionima dolara):

1. Guardians of the Galaxy - 94
2. Lucy - 18,2
3. Get On Up - 14
4. Hercules - 10,7
5. Dawn of the Planet of the Apes - 8,7
6. Planes: Fire & Rescue - 6,4
7. The Purge: Anarchy - 5,5
8. Sex Tape - 3,5
9. And So It Goes - 3,3
10. A Most Wanted Man - 3,3

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu