•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jamie Foxx će glumiti Mikea Tysona

Mike Tyson već neko vreme glumi sebe, a sada će glumac i R&B pevač Jamie Foxx glumiti njega.

Projekat još nema službeno ime, ali Empire piše da ga priprema Foxxov menadžer Rick Yorn. Reč je o novoj filmskoj biografiji čuvenog, koliko i ozloglašenog bokserskog teškaša, u kojem će glavnu ulogu, naravno, imati Jamie Foxx.

Scenario piše Terence Winter, autor scenarija za 'Vuk s Wall Streeta', ali nikakvi detalji o priči za sada nisu poznati, tj. ne zna se hoće li biti reč o još jednoj klasičnoj biografiji ili Winter ima neki drugi pristup poznatim činjenicama.

Priča o Tysonu bila je predmet TV filma u kojem je boksersku legendu glumio Michael Jai White, ali to je bilo pre 20 godina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu