•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stallone: Stvarno sam mrzeo Arnolda

Da je među njima neka postojala ogromna netrpeljivost, za to ne trebate biti neki vrsni poznavaoci filma. Schwarzenegger je Sylvesteru bio žestoka konkurencija, a tada je teško biti i ostati u dobrim odnosima. Glumci su sada prijatelji, ali na početku karijere, 80-ih, njih dvojica nisu razgovarali, čak nisu mogli biti u istoj prostoriji.

Sylvester Stallone izjavio je da mu je na početku karijere najveći suparnik u Hollywoodu bio Arnold Schwarzenegger.

- Da li ste ikad ikoga hteli da zadavite baš svaki dan ispočetka? Nas dvojica smo prestali da razgovaramo i nismo čak mogli biti ni u istoj prostoriji - rekao je glumac. Akcioni junaci sada su prijatelji, a zajedno glume u filmskom serijalu 'Plaćenici'. Nama ostaje tema za razmišljanje kakav bi Stallone recimo bio Terminator ili Schwarzenegger u ulozi italijanskog pastuva Rockyja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....