•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Članice Pusi rajota u američkoj seriji House of cards

Dve članice ruske pank grupe Pusi rajot glumiće u trećoj sezoni američke televizijske serije "Kuća od karata" (House of Cards), piše nedeljnik "Baltimor siti pejper".

Pozivajući se na jednog člana ekipe, list navodi da će Nadežda Tolokonikova i Marija Aljohina igrati u trećoj sezoni serije, čije se emitovanje očekuje 2015. godine.

Te dve članice su ranije izrazile želju da upoznaju ekipu serije, parodije na aktuelna politička dešavanja u SAD.

"Za nas je važno da upoznamo ljude koji snimaju političke filmove u SAD, jer takvi filmovi ne postoje u Rusiji," rekle su ruske muzičarke.

Tolokonikova i Aljohina su uhapšene 2012. posle izvođenja pjesme "Te Deum" u glavnoj moskovskoj crkvi nakon čega su provele skoro dve godine u zatvoru.

Od oslobađanja njih dve kritikuju manjak sloboda u Rusiji i oštar odnos vlasti prema opoziciji.

U seriji "Kuća od karata" glavni likovi su Frenk Andervud - ciničan i beskrupulozan član Kongresa SAD, koga igra Kevin Spejsi, i Andervudova supruga i saučesnica Kler, koju igra Robin Rajt.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...