•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ostvarenje “Čovek ptica” kandidat za Zlatnog lava u Veneciji!

Novi film meksičkog reditelja Alehandra Gonzalesa Injaritua “Čovek ptica – Neočekivani uspeh neznanja” (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance), u kojem glavnu ulogu tumači Majkl Kiton, otvorio je 71. Venecijanski filmski festival. Sudeći po reakcijama brojnih filmskih kritičara i publike nakon premijernog prikazivanja, postavio je visoke standarde za ostale filmove koji će biti prikazani u narednih devet dana.

Premijeri filma u Veneciji pored Kitona, prisustvovali su i Edvard Norton, Ema Stoun, Ejmi Rajan, kao i reditelj filma Alehandro Gonzalez Injaritu koji nije mogao da sakrije oduševljenje.

Majkl Kiton u filmu “Čovek ptica” tumači lik ostarelog glumca, koji pokušava da povrati slavu i postavi predstavu na Brodveju zasnovanu na romanu Rejmonda Karvera. Proganja ga lik filmskog superheroja “Birdman-a” koji ga je proslavio na početku karijere. U danima i noćima do otvaranja, nastavlja da se bori sa svojim egom i pokušava da povrati svoju porodicu, karijeru i sebe.

“Čovek ptica” je crna komedija u kojoj pored Kitona igraju Edvard Norton, Zak Galifijanakis, Ema Stoun i Naomi Vots. Kiton se proslavio u filmovima “Betman”, “Povratak Betmena” i “Mnogo buke ni oko čega”.

Meksički reditelj Injaritu je svetsku slavu stekao filmovima “Babel” i “21. gram”.

Domaća publika biće u prilici da gleda film “Čovek ptica” u martu sledeće godine u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...