•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Longoria: Zaposleni u Apple-u su mi slali e-mailove

U jeku jednog od najvećih hakerskih skandala, u kome su ove nedelje objavljene privatne fotografije više od 100 poznatih žena, glumica Eva Longoria otkrila je kako su radnici Applea upotrebili njene lične podatke kako bi je kontaktirali.

- Imala sam mnogo problema jer su mi ljudi provaljivali u e-mail. Dobro, moj Mac e-mail nije bio hakovan, već su podaci uzeti iz trgovine i imala sam s tim velike probleme - otkrila je zvezda Očajnih domaćica u intervjuu za Access Hollywood.

Kaže kako joj se javila radnica Applea iz trgovine u San Antoniju, jer joj je htela pokazati svoju haljinu.

- Pitala sam je ko joj je dao moj e-mail i broj telefona, a ona mi je odgovorila da ih je videla na mom profilui da je samo htela da me pozove i da mi kaže da je obožavateljka - ispričala je glumica.

Njene tvrdnje dolaze usred skandala u kojem su glumicama Jennifer Lawrence i Kate Upton sa ličnih iCloud računa pokradene fotografije na kojima su gole.

Apple negira da je došlo do povrede sigurnosti unutar iClouda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu