•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blokbasteri na 'BLOCKBUSTER' reviji

Sedam filmova najrazličitijih žanrova na ovogodišnjem Blockbusteru!

Džejms Gandolfini, Tom Hardi, Džeke Džonson, Džon Litgov i Alfred Molina na velikom platnu!

Filmska revija BLOCKBUSTER održaće se od 17. do 21. septembra u bioskopu Vilin Grad donoseći zanimljiva filmska ostvarenja. Od mistične avanture “Lavirint - Nemoguće bekstvo” studija 20th Century Fox do francuskih i italijanskih hitova.

Zasnovan na istoimenom bestseleru Džejmsa Dašnera, film “Lavirint - Nemoguće bekstvo” (The Maze Runner) biće premijerno prikazan u okviru BLOCKBUSTER revije 17. septembra od 20 časova.

Priča mistične avanture “Lavirint - Nemoguće bekstvo” (The Maze Runner) smeštena je u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi Dilan O’Brajen igra Tomasa, momka koji se budi u liftu i ne seća se svog imena. Ubrzo potom, upoznaje mladiće koji već dve godine preživljavaju na Ledini, pokušavajući da pobegnu iz misterioznog Lavirinta koji okružuje njihov životni prostor.

Ostvarenje “Templar: Krv za krv” (Ironclad 2: Battle for Blood) Džonatana Ingliša, koji je scenario radio sa Stivenom Mekdulom, biće prikazano 18. septembra u terminima od 20 i 22 sata. Mišel Ferli (Igra prestola), Roksen Meki i Rouzi Dej igraju u ovom nastavku filma “Templar” iz 2011. godine, a deo spektakularnih scena koje će publika videti sniman je u Beogradu i Kraljevu. Jednu od zapaženijih uloga ostvario je i naš Predrag Bjelac (Hari Poter i Vatreni pehar, Letopisi Narnije). Radnja filma prati plaćenike koji su okupljeni oko mladog plemića, u pokušaju da odbrane njegov posed i spasu porodicu od klana keltskih pljačkaša, zaslepljenih osvetom i žednih krvi. Jedan od plaćenika koji je preživeo opsadu dvorca Ročester ima grižu savesti zbog strašnih zločina koji su se tad desili.

Džon Litgou i Alfred Molina uz Marisu Tomei nikog neće ostaviti ravnodušnim u drami Ljubav je čudna stvar” (Love is Strange) Ajre Saksa, koja je premijeru imala na ovogodišnjem Sandensu. U filmu Ben i Džordž odlučuju da nakon 39 godina provedenih zajedno, iskoriste mogućnost da se venčaju zahvaljujući novom zakonu o gej brakovima. Međutim, po povratku sa medenog meseca, Ben dobija otkaz sa pozicije horskog dirigenta u katoličkoj školi i par shvata da više ne može da plaća kiriju za stan. Da li njihova ljubav može da opstane kad počnu da žive odvojeno zbog loše finansijske situacije, saznajte 19. septembra od 20 časova.

Iste večeri, od 22 sata, na repertoaru je film “Ljudski kapital” (Il capital umano) reditelja i scenariste Paola Virzija. Smeštena na jezeru Komo u Italiji, radnja filma počinje uoči Badnje večeri, kada mladog biciklistu udara džip na ulici. Šta se dogodilo te noći? Kako će saobraćajna nesreća da promeni život bogate porodice Bernači i porodice Roveli koja se nalazi na ivici bankrota? Neverovatna priča u kojoj su isprepletane ljubav i ambicija, otkriva kakve su posledice kad se pogrešno vrednuje ljudski život.

Sledećeg dana od 20 časova biće prikazana zabavna akciona komedija pod nazivom “Hajde da budemo panduri” (Let’s be Cops) Luka Grinfilda. Dva najbolja prijatelja odlučuju da se kostimiraju u policajce na maskenbal žurci koja je organizovana u njihovom komšiluku. Odjednom postaju senzacija! Shvataju da im te uloge savršeno odgovaraju. Nastavljaju da vode živote kostimirani u policajce. Međutim, kada ovi novopečeni “heroji” shvate da takav život nije nimalo lak i kad ih okruže kriminalci, gangsteri i korumpirani detektivi, odlučuju da ostave lažne policijske značke po strani. Glavne uloge igraju Džejk Džonsons i Dejmon Vajans mlađi.

Takođe, 2
. septembra od 22 časa, na repertoaru je kriminalistička drama "Prljava isporuka". Bob Saginovski se našao u centru pljačke koja je krenula naopako. Ubrzo nakon pljačke, pokrenuta je policijska istraga koja kopa duboko u prošlost porodica u naselju gde živi. Svima u naselju je jedno zajedničko – rade zajedno da bi preživeli i ne pitaju za cenu. Nije bitno da li su prijatelji, porodica ili totalni stranci.

Francuska hit komedija “Šta smo bogu zgrešili” (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?) nasmejaće vas 21. septembra od 20 časova, a ujedno i zatvoriti ovogodišnju reviju. Režiju filma potpisuje Filip de Šoveron, koji je na scenariju radio sa Gijom Lorenom. Francuski autori odlučili su da ispričaju priču o porodici Kloda i Mari, koji imaju četiri prelepe ćerke. Tri naslednice su imale multikulturna venčanja koja roditelji nisu baš divno prihvatili. Kada najmlađa ćerka, Laura, odluči da se uda za Čarlsa, to ih potpuno obori s nogu. Napokon su dočekali jedno tradicionalno venčanje! Međutim, onog trenutka kad mezimica saopšti da je njen buduči muž poreklom iz Afrike, stvari se komplikuju. Kako izgleda kad se roditelji nađu usred rasnog, nacionalnog i verskog sukoba, saznajte uz Kristijana Klavijea, Šantal Lobi i Arija Abitena koji tumače glavne uloge.

Sve informacije o filmovima i programu možete pronaći na adresi sajtu bioskopa Vilin Grad.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila