•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavna glumica je volela žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

Ova je diva je preminula pre 52 godine, ali i dalje se otkrivaju nove informacije o njenom životu.

Prema najnovije otkrivenim dokumentima, Marilyn Monroe bila je u tajnoj ljubavnoj vezi s Natashom Lytess, svojom učiteljicom glume. Slavna glumica i njena učiteljica sarađivale su od 1948. do 1955., a od toga su čak dve godine živele u skladnoj vezi.

Pokojna Marilyn Monroe udavala se čak tri puta, ali navodno je imala seksualne odnose s glumicama Joan Crawford, Barbarom Stanwyck, Marlene Dietrich i Elizabeth Taylor kao i sa svojim glumačkim trenericama Natashom Lytess i Paulom Strasberg. Marilyn je svom bliskom prijatelju, glumcu Tedu Jordanu, priznala da je spavala s Natashom.

Najveći svetski seks simbol i žena koja i dan danas mami uzdahe imala je aferu i sa Marlonom Brandom, Frankom Sinatrom i Johnom i Bobbyjem Kennedyjem.

Monroe je jednom svom bliskom prijatelju, glumcu Tedu Jordanu, rekla da spava s učiteljicom Lytess.
'Zašto ne? Seks je nešto što radiš s ljudima koji ti se sviđaju. Zašto je to onda tako čudno?', rekla je.

U jednom intervjuu 1962. godine Natasha je rekla da je Marilyn bila skroz drugačija kada ju je tek upoznala.
'Nije mogla pričati i bila je veoma sramežljiva. Bojala se svega', rekla je te dodala da slavna glumica bila često gola u stanu nakon što su počele živeti zajedno.

'Gola je hodala po kući po osam sati. Ponekad i po cele dane i zbilja ne preterujem', rekla je Lytess.

Natasha je takođe otkrila da se Marilyn bojala odreći svega što ju je činilo seks simbolom – lepe haljine, šminka i filmovi. Mislila je da nema ništa drugo ponuditi osim svog tela koji su mnogi smatrali seks simbolom. U stvari je mrzela seks, piše Daily Mail.

'Da, slavna Marilyn je mrzela seks. Bojala ga se. Nije joj se svidelo kada su joj svi govorili da je seksi', rekla je učiteljica glume.

Glumica Celeste Holm, koja je s njom glumila u filmu 'All About Love' i koja je nedavno preminula, izjavila je da su njeni seksualni problemi bili uzrokovani njenim traumatičnim detinjstvom.

Majka, brat i otac su joj imali shizofreniju, pa je duboko u njoj bio ukorijenjen strah od genetskog nasleđa zbog čega je imala strah od trudnoće.

Osim toga, patila je od strašnih bolova i imala je jake menstrualne bolove i grčeve zbog endometrioze (krvave ciste na jajnicima) zbog čega je imala bolne seksualne odnose.

'Zbog toga nije mogla uživati u seksu s muškarcima i okrenula se ženama', rekla je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...