•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Hudson: 'Vidim mrtve osobe'

Glumica Kate Hudson u emisiji 'Alan Carr: Chatty Man' otkrila je da njena majka Goldie Hawn i ona imaju sposobnost da vide mrtve osobe – i nije se šalila.

Tokom intervjua o filmu 'Wish I was here' Kate Hudson otkrila je da njena majka Goldie Hawn i ona imaju posebnu sposobnost 'osećati mrtve osobe'. Pretpostavljamo da su njen kolega Zach Braff i britanski voditelj Alan Carr ostali pomalo zbunjeni.

'Moja majka Goldie i ja možemo videti mrtve osobe. Zapravo ih ne vidimo, već više osećamo – peta energija. Ja verujem u energiju. Verujem da se naši umovi mogu manifestirati u vidljive stvari', rekla je 35-godišnja glumica, piše Daily Mail.

Kate Hudson nije stala na svojim iskustvima, već je odlučila gledaocima pružiti i nekoliko saveta ako sretnu duha.

'Kad vidite nešto, trebali biste reći toj energiji koja je godina, te da ne pripadaju u ovo vreme', nastavila je objašnjavati Kate Hudson, te usput ispričala i o neugodnom iskustvu kad je srela duha žene bez lica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...