•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kusturica pao sa magarca i završio u bolnici

Pre dva dana, društvenim mrežama se proširila vest da je slavni režiser Emir Kusturica, navodno imao moždani udar, ali srećom, to nije istina, i kako Telegraf nezvanično saznaje, slavni režiser je na snimanju filma “Na mliječnom putu“, pao sa magarca i doživeo potres mozga!

'Izvukao sam se ja i iz težih go*ana, pa ću i iz ovih', kratko je za Telegraf rekao Kusturica.

Prema nezvaničnim informacijama, nezgoda se dogodila u Trebinju i režiser je za svaki slučaj, prebačen u Beograd, gde mu je na privatnoj klinici urađena magnetna rezonanca.

Lekari su utvrdili da se radi o potresu mozga, i pretpostavlja se da će Kusturica nakon nekoliko dana odmora, nastaviti sa snimanjem filma u kojem glavnu ulogu tumači Monika Beluči.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...