•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija 'Big' uskoro kao tv serija

Fox je naručio seriju baziranu na fantastičnoj komediji Big iz 1988. godine.

U hitu je slavni Tom Hanks glumio Josha Baskina, mladića kojemu se ispunila želja pa je preko noći postao odrastao muškarac. Hanks ne jeruje da će biti uključen u novi projekat, prenosi The Hollywood Reporter.

Kevin Biegel i Mike Royce napisaće scenario za polusatne epizode serije koja će istraživati pitanje šta u savremenom svetu znači biti odrastao i biti dete.

Film Big zaradio je na bioskopskim blagajnama širom sveta više od 151 miliona dolara, a 1996. adaptiran je i u mjuzikl. Komad nominovan za nagradu Tony prestao se prikazivati na Broadwayu nakon 193 izvođenja održanih u manje od pola godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu