•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimljen dokumentarac o najpoznatijem 'lovcu na pedofile'

Britanska TV stanica "Channel 4" snimila je dokumentarac o Stinsonu Hanteru, takozvanom 'lovcu na pedofile' iz Nuneatona, koji je policiji pomogao u razotkrivanju deset pedofila.

Hanter se zajedno sa Älanovima svoje ekipe na internetu predstavljao kao deÄak ili devojÄica u internet i SMS komunikaciji i na taj naÄin dolazio u kontakt s pedofilima, kako bi ih razotkrio.

Hanter sa svojim saradnicima doÄeka pedofila u svojoj kući gde dolazi u nameri da upozna dete sa kojim je preko interneta komunicirao. Hanter kamerom uvek snimi tu situaciju.

U dokumentarnom filmu se može videti potera za pedofilom koga Hanter i saradnici hvataju da bi ga snimili kamerom.

Hanter i njegovi pomagaÄi policiji ustupaju svoje snimke, kao i SMS poruke i fotografije koje nastanu u 'lovu na pedofile'.

To je već dovelo do deset sudskih presuda.

Hanter je lani izazvao burne reakcije u javnosti nakon što je jedan od razotkrivenih pedofila izvršio samoubistvo.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu