•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kraljica Elizabeta II. odlikovala Angelinu Jolie

Britanska kraljica Elizabeta II. odlikovala je holivudsku zvezdu Angelinu Jolie za zasluge u borbi protiv polnog nasilja i doprinos britanskoj spoljnoj politici, objavila je Buckinghamska palata.

39-godišnja glumica primila je orden Počasne dame Velikog krsta najistaknutijeg reda Svetog Mihaela i Svetog Juraja na privatnoj svečanosti u rezidenciji britanske kraljice u Londonu.

Odluka je objavljena u junu kada je Jolie zajedno s tadašnjim britanskim minsitrom spoljnih poslova Williamom Hagueom supredsedovala međunarodnom konferencijom o seksualnom nasilju u ratnim zonama.

Raditi sa žrtvama silovanja je čast sama po sebi, rekla je tada Jolie. Znam da će za ispunjenje naših ciljeva trebati celi život, ali ja sam tome predana svim srcem, dodala je.

Jolie se ipak neće moći oslovaljvati s "lady", jer nije britanska državljanka.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu