•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ghost (Blu-Ray)

Ghost (Blu-Ray)

Paramount // 1990 // 127 Min // PG-13

Svaka čast kako je Paramount sredio zvuk i numere filma ("Unchained Melody," "I Am Henry VIII, I Am") što je učinilo visoku definiciju što visočijom. Gotovo da ne postoji šuštanje i smetnja u zvučnim efektima i susret između svetova prošao je bez ikakvih primedbi.

DD 5.1 zapis je na francuskom i engleskom, dok su titlovi na oba pomenuta jezika, ali sa španskim i portugalskim kao dodacima.

Na žalost, kako je postalo učestalo sa Paramountom, nema posebnih dodataka... osim ako ne smatrate trejler posebnim dodatkom.

Ipak, imate sjajan komentar i tri mala prikaza filma preneta sa Collector's Edition.

Prvi dodatak je najbolji gde se, možda i predugo, priča o istoriji samog filma. Jeste zabavan. Sve ostalo moglo je i da ne bude na disku jer nema neku upotrbnu vrednost.

Iako kao sam film „Ghost“ nema naročitu vrednost, zbog toga što je postao miljenik žena širom sveta, dobio je prvenstvo na disku, samim tim ostavljajući superiornije naslove, poput: „Ice Castles“, „Before Sunrise“, i „Children Of A Lesser God“ (Paramountova deca) da sačekaju sudbonosni dan Blu-ray diska.

Ukoliko već posedujete „2007 Special Collector's Edition“, ovaj disk vam jednostavno nije potreban.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu