•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Greške u karijeri koje ove zvezde nikad neće prežaliti

Možete li zamisliti Pamelu Anderson u ulozi agentice Scully ili Michelle Pfeiffer kao "zgodnu ženu"?

Kad na sto stigne scenario, teško je proceniti hoće li se pretvoriti u hit ili blamažu, pogotovo kad su netipične uloge u pitanju. Ovi glumci glatko su odbili uloge koje su kasnije proslavile njihove, danas puno slavnije kolege...

Hugh Jackman mogao je biti James Bond
Zamislite kako bi dobar bio Hugh Jackman u ulozi Jamesa Bonda u filmu "Casino Royale"? Zanosni glumac iz Australije odbio je ulogu za koju bi mnogi glumci učinili sve, jer nije hteo da ga publika poistovećuje s Jamesom Bondom do kraja života. Loš potez, Jack.

Dana Delany odbila je ulogu Carrie Bradshow
Da li znali da Sarah Jessica Parker nije bila prvi izbor za ulogu Carrie u legendarnoj seriji "Sex & The City"? Scenaristi su želeli lepu Danu Delany, izveštava Holly Frame, ali ona je mislila kako nije dovoljno šik za tu ulogu pa je ponudu glatko odbila.

John Travolta nije hteo da bude Forrest Gump
Zaista nam je teško zamisliti Johna Travoltu u ulozi Forresta Gumpa, ali rediteljima se ta ideja očito jako svidela. Travolta je nedavno priznao kako ne može prežaliti što je odbio tu priliku. Zanimljiva je činjenica i da je odbio da igra i u filmovima Splash i Apollo 13, koje je kasnije takođe preuzeo Tom Hanks.

Pamela Anderson kao Scully iz "X-Filesa"!?
Pamela Anderson devedesetih godina bila je superpopularna zbog uloge u seriji "Baywatch", a scenaristi hit serije "X-Files" navodno su hteli da upravo ona glumi agenticu Scully. Uloga je u prvo vreme bila namenjena dugonogoj, prsatoj ženi pa su se scenaristi jedva pomirili s pomalo neuglednom Gillian Anderson koja je na kraju briljirala u ovoj ulozi.

Michelle Pfeiffer se nikako nije videla u ulozi "Zgodne žene"
Lepa Michelle Pfeiffer odbila je da glumi u filmu "Zgodna žena" koji je proslavio Juliju Roberts. Plavuša je navodno smatrala kako scenario ponižava žene te nikako nije htela da glumi prostitutku koja se zaljubljuje u Richarda Gerea. Istu ulogu odbile su i Meg Ryan i Darryl Hannah.

Will Smith nije razumeo šta se događa u "Matrixu"
Keanu Reeves odlično je odigrao glavnu ulogu u filmu "Matrix", ali da li ste znali da je Neo zapravo trebao biti crnac? Uloga je u prvo vreme bila ponuđena Willu Smithu ali on nije razumeo šta se u scenariju događa pa je odbio ponudu i otišao da snimi neuspešnu western komediju "Wild Wild West".

Paul Shaffer nije ni odgovorio na poziv vezan uz ulogu Georgea Costanze
Ko je Paul Shaffer? Mogao je biti George Costanza u seriji "Seinfeld", ali to je odbio jer je bio - prezaposlen. Jerry Seinfeld je rekao kako Paul čak ne mora ni proći audiciju (jer je strašno nalikovao Larryju Davidu prema kome je i nastao lik Georgea) ali na komičarev poziv zaposleni Paul navodno nije ni odgovorio.

Tom Selleck birao je između "Magnuma" i "Indiane Jonesa"
Harrison Ford nije bio prvi izbor za ulogu Indiane Jonesa. Scenaristi su zamislili brkatog Toma Sellecka u toj ulozi, a on je ipak odabrao da snima seriju "Magnum". Da stvar bude još gora, snimanje "Magnuma" odložilo se za 6 meseci, što znači da bi Tom stigao da snimi hit "Indiana Jones" da tu ulogu već nije odbio.

Gillian Anderson kao Lady Cora u seriji "Downton Abbey"
Gillian Anderson posrećilo se sa serijom "X-Files", ali skoro dve decenije kasnije propustila je odličnu priliku. Gillian je prva glumica kojoj je ponuđena uloga lady Core u superpopularnoj seriji "Downton Abbey", ali nije ju prihvatila jer je imala druge obveze. Takođe je odbila i ulogu u filmu "Hunger Games".

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...