•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Režiser ne štedi na snimanju novog Hobbita

Filmska trilogija 'The Hobbit' uskoro će postići novi rekord kada su u pitanju troškovi produkcije. Trenutni račun iznosi 745 miliona američkih dolara, a do kraja snimanja ima još mnogo vremena.

Dokumenti koji su popunjeni u Novom Zelandu gde su snimani filmovi Petera Jacksona pokazuju brojke za snimanje i digitalne efekte i to samo do meseca marta. U ovu cifru nisu uključeni troškovi snimanja poslednjeg filma, kao ni likovi.

"Ne komentarišemo naše produkcijske budžete", rekla je Candice McDonough, zamenica predsednika Warner Bros Entertaimenta.

Ovi troškovi premašuju rekorde filmske produkcije ikada. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda najveća suma za produkciju uložena je u film "Pirati s Kariba: Na kraju sveta". što je koštalo oko 300 miliona američkih dolara.

Prvi Hobbitov film u kojem glumi Martin Freeman, Orlando Bloom i Ian McKellen zaradio je 1,98 milijardi dolara na blagajnama bioskopa. Poslednji dokument koji je otkriven pokazuje kako je novi Zeland platio produkciji 122 miliona dolara putem projekta kojim se trudi privući visokobudžetne filmove u zemlju. Slični projekti imaju i u državam SAD-a i zemljama koje se bore za filmove.

Režiser trilogije promoviše putem društvenih mreža poslednji film "The Hobbit: The Battle Of The Five Armies ", postavljajući fotografije postera filma na službenu Facebook stranicu.

"Približavamo se", napisali su prošlog meseca.

Film bi trebao biti gotov u decembru ove godine.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...