•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno prvi trejler za 'Avengers-e'

Filmski studio Marvel se može pohvaliti svojom bogatom produkcijom filmskih ekranizacija superheroja it stripova. “Iron Man“, “The Incredible Hulk“, “Thor“, “Captain America“ su neki od naslova koje smo imali prilike da vidimo na filmskom platnu, a pre toga smo godinama pratili i čitali istoimene stripove. Pomenuti naslovi su relativno uspešno prosli kod gledalaca, kritike a i finansijski na bioskopskim blagajnama, ali Marvel ima sada ima ideju da sve superheroje spoji na jednom mestu i to će biti budući potencijalni mega hit pod nazivom “The Avengers“.

Ako je verovati najavama, skoro svi tumači glavnih uloga superheroja bi trebalo da učestvuju u ovom filmu, a očekivana je i pojava većine negativaca, samo pitanje je kojih i u kolikoj meri.

Do filma “The Avengers“ ima još dosta, najraniji termin premijere je sredina 2012. godine, a do tada, kako bi smo vam podgrejali maštu i naterali vas da razmišljate o filmu predstavljamo vam prvi trejler.

Uživajte...

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...