•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ispovest Sophije Loren: Najmračniji period mog života je kada sam izgubila dve bebe

Ispovest Sophie Loren u kojoj otkriva kako je imala dva pobačaja pre nego je ispunila svoj ​​san da postane majka preneo je britanski Daily Mail.

Legendarna glumica je sa 29 godina postala ospednuta idejom da ima decu.

"Konačno sam ostala u drugom stanju. Bila sam očajnički srećna, srećnija nego što sam ikada bila. Jedva sam čekala da vidim oči svog deteta. Nažalost, period koji je sledio je najtužniji i najmračniji u mom životu", napisala je Sophia.

Jedne noći u Milanu je završila u bolnici, a sve čega se seća su pogledi babica.

"Imala sam osećaj kao da me krive za to što mi se dogodilo. Kao i ostatak sveta znale su da nisam bila zvanično udata za Carla Pontija jer se on još uvek nije zvanično razveo od prve supruge. One nisu znale pravu priču, nisu znale ništa o meni, o mojim željama i strahovima. Užasno su bile nehumane prema meni. Izgubila sam bebu", napisala je.

Nakon četiri godine Sophia je ponovo ostala u drugom stanju, te je ovoga puta želela da bude opreznija i pazi na svoje telo. Glumica je ležala u krevetu, a iz straha nije smela ni da pipne svoj stomak kako ne bi uznemirila bebu.

Najednom glumici je pozlilo i bila je bleda kao duh, a njen prijatelj je pozvao doktora. Uprkos snažnim bolovima on joj je prepisao čaj od kamilice. Kada je shvatila da joj to neće pomoći pojurila je u bolnicu, ali ni tamo nije naišla na bolju reakciju lekara koji je žurio za koktel zabavu i prepisao joj snažan sedativ.

"Moja majka je vrištala na doktora i govorila ’Da li vidite njeno lice? Ona upravo ima pobačaj!’. Ali, njegova zabava nije mogla da čeka. Kada su moji bolovi konačno prestali oko četiri sata ujutro, znala sam da je sve gotovo. ’Sinjora’, rekao mi je – ’Bez sumnje imate divne kukove i prelepa ste žena, ali nikada nećete moći da imate dete’, rekao mi je doktor kada se posle dva sata vratio sa zabave“, deo je ispovesti jedne od svetskih seks simbola.

Njegove reči su je potpuno porazile i učinile da se oseća nemoćno i nesposobno. Carlu je rekla kako može da se vrati snimanju filmova. Pokušavala se našaliti samo kako bi mu pokazala da je snažna.

Narednih nekoliko meseci bili su veoma teški za ovaj par. Čak je i Carlo, koji je bio surovi biznismen postao depresivan, teško je odlazio na posao, nije želeo ni da priča ni sa kim, a kamoli da se smeje. Konačno, Sofija je pronašla doktora Huberta de Vaterila direktora ginekologije na klinici u Ženevi kome se obratila za pomoć. On joj je rekao pravu istinu – da joj ništa ne fali i da je žena normalnog zdravlja. Dao joj je do znanja da će narednu trudnoću morati dobro da prate, te da u tom slučaju neće biti problema.

Početkom 1968. godine Sofija je treći put ostala u drugom stanju, a ispostavilo se da njeno telo nije proizvodilo dovoljno estrogena što se lako dalo rešiti injekcijama. Devet meseci kasnije dobila je sina Carla Pontija Juniora.

"Plašila sam se da napustim sobu, da moj mališan slučajno ne zaradi prehladu. Ostala sam u bolnici 50 dana i nisam htela da idem kući. Doktor me je terao iz bolnice i govorio da mene i mog sina čeka život napolju“.

Četiri godine kasnije Sophia je četvrti put ostala u drugom stanju, a ovaj put je uz injekcije estrogena bila mnogo opuštenija i snimala filmove. Poslednje mesece trudnoće provela je u Ženevi u potpunom miru, a njen drugi sin Eduardo rodio se 1973. godine.

"Nakon prvog deteta mislila sam da moja sreća ne može biti veća. Ali, Eduardo ju je duplirao. Moje iskustvo je jedna od onih nedokučivih misterija majčinstva", zaključila je.

Četrdesetpetogodišnji Carlo Ponti Junior danas je uvaženi dirigent koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je njegov pet godina mlađi brat Eduardo poznati režiser.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....