•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Disneyjev film okupio velika holivudska imena

Novi Disneyev film okupio je jaka hollywoodska lica koja su rado zakoračila u svet bajke.

"Pazi šta poželiš..." misao je vodilja novog Disneyevog filma. "Into the Woods" inspirisan je bajkama braće Grimm, režiju potpisuje Rob Marshall. Glavnu ulogu veštice dobila slavna Meryl Streep koja je potpuno neprepoznatljiva iza sjajno napravljene maske.

U priči su se našli i glumica Emily Blunt i James Corden koji glume pekare, Anna Kendrick igra Pepljugu, Chris Pine je njen šarmantni princ, Lucy Punch i Tammy Blanchard su zločeste Pepeljugine polusestre a Christine Baranski je zla maćeha.

Johnny Depp gotovo je neprepoznatljiv iz maske opasnog Vuka koji vreba Crvenkapicu Lillu Crawford, MacKenzie Mauzy je Zlatokosa a Billy Magnussen njen princ, Daniel Huttlestone igra Jacka a Tracy Ullman njegovu mamu.

- Šuma natera likove da shvate šta zaista žele u životu. Tema je zapravo 'budi oprezan šta želiš' i usmeri se na ono što imaš jer posledice mogu biti prilično opasne - kaže Blunt koja glumi u ovom novom Disneyevom spektaklu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu