•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shawn Levy režiraće priču iz 'Hiljadu i jedne noći'

Shawn Levy režiraće film Ali Baba i četrdeset razbojnika (Ali Baba and the Forty Thieves).

Za glavnu ulogu adaptacije klasične priče iz Hiljadu i jedne noći (The 1,001 Arabian Nights) razmatraju se Liam Hemsworth (The Hunger Games), Dan Stevens (Downton Abbey) i Evan Peters (X-Men: Days of Future Past), prenosi The Wrap.

Film će imati snažne komične tonove, a priča će pratiti drvoseču Ali Babu koji otkriva tajnu hordu iza magičnih vrata koja se otvaraju na reči Sezame, otvori se.

Levy će i producirati projekat putem svoje kompanije 21 Laps.

Među poslednjim ostvarenjima reditelja su i filmovi This Is Where I Leave You kao i Night at the Museum: Secret of the Tomb, koji u bioskope stiže u decembru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...