•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jedna mala, pegava plava neda im mira...

Oni su dvojica špijuna, vrhunska ekipa, sposobna da odgovori svim izazovima. U zajedničkom druženju na poslu jednog dana se dodatku i te teme – nje. Nažalost, veliki problem nastaje kada oni vide da je slika cure jednoga identična slici drugoga od njih. Da nije neka greška? Ne, nije…

Upravo je ovo tema filma u kome snage junački odmeravaju Tom Hardy i Chris Pine, a sve zbog "jedne male, "pegave" plave", odnosno Reese Whiterspoon. Film nosi naziv This Means War, u gotovo doslovnom značenju: čini se da nema toga oružja koje se neće upotrebiti da se onemogući ne/prijatelj koji pokušava osvojiti tvoju curu!

Predstavljamo vam trejler, pa prosudite sami kako vam se sviđa ova mešavina filmskih žanrova i način na koji su glumci upotpunili svoje uloge!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...