•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Luda noć u muzeju: Tajna faraona', pretpremijerno u bioskopima 27. decembra

Luda noć u muzeju: Tajna faraona je film koji nam uskoro stiže u bioskope, a u pitanju je američka komedija u režiji Šona Levija. Ovo je nastavak filma iz 2009. godine - Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan, a prvi deo filma snimljen je još 2006. godine.

Glavne uloge tumače Ben Stiler, Robin Vilijams, Oven Vilson, Ser Ben Kingsli i još mnogi drugi. Luda noć u muzeju: Tajna faraona je treći nastavak trilogije i poslednji film Mikija Runija i jedan od poslednjih filmova u kome je igrao Robin Vilijams.

Došlo je do strašne pometnje i gužve u Američkom prirodnjačkom muzeju. Američki predsednik Tedi Ruzvelt (Robin Vilijams), Atila Bič Božiji (Patrik Galager), Dekster (mali majmun) i ostale poznate istorijske ličnosti i stvorenja počele su da stvaraju haos i nered. Noćni čuvar Lari (Ben Stiler) otkrio je da se problem krije u drevnoj, magičnoj tabli faraona Ahmenraha, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja. Međutim, tabla je korodirala i ukoliko Lari ne pronađe način da je popravi, svi likovi u muzeju, počevši od lavova, majmuna, slonova, pa sve do Kristofera Kolumba, minijaturnog kauboja Džededaja (Oven Vilson) i njegovog jednako malog prijatelja generala Oktavijusa (Stiv Kugan), vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Ali rešenje postoji i ono se krije u Britanskom muzeju u kome čuveni Faraon (Ser Ben Kingsli) ima odgovore na Larijeva pitanja. Spajajući nova i već poznata lica, Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva magiju pre nego što bude kasno.

Ovo je poslednja uloga Robina Vilijamsa koji u filmu tumači ulogu Teodora Ruzvelta, a reditelj Šon Levi objašnjava koliko je on divan glumac i jednom rečju genijalac: ,,Robin je bio moj prijatelj i ja sam bio njegov veliki obožavalac i zauvek ću to i ostati. Svako ko može, sa jedne strane, da pozajmi glas duhu u Aladinu i glumi gospođu Dautfajer, dok sa druge strane tumači profesora u filmu Društvo mrtvih pesnika, zaslužuje titulu genija.

”Treći nastavak ovog sjajnog ostvarenja, obećava do sada neviđenu avanturu i akciju od koje vam zastaje dah, odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i naravno donosi puno dobre zabave.

Film Luda noć u muzeju: Tajna faraona pretremijerno biće prikazan 27. decembra u svim bioskopima širom Srbije, nakon čega kreće u redovnu bioskopsku distribuciju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...