•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izgledali su kao da se vole, ali u stvarnom životu su se mrzeli

Kada smo ih gledali na ekranu, činilo se da su najbolji prijatelji ili možda čak i ljubavnici. A sada saznajemo da se zapravo ne podnose. Govorimo, naravno, o poznatim glumcima koji su zajedno radili na filmskim ili serijskim hitovima.

Iako su u filmu 'The Notebook' ispričali jednu od najlepših ljubavnih priča svih vremena, činjenica je zapravo da Ryan Gosling na početku nije mogao podneti Rachel McAdams. S vremenom ju je prihvatio, ali nikada zavolio.

Snimili su zajedno film 'Batman Forever', ali nisu se podnosili; Tommy Lee Jones nije mogao smisliti svog filmskog partnera Jima Carreyja.

Animozitet između LL Cool J-ja i Jamiea Foxxa tokom snimanja filma 'Any Given Sunday' bio je toliko velik da je došlo i do fizičkog obračuna. Navodno su podnesene i neke tužbe.

William Shatner i George Takei častili su se uvredama za vreme snimanja 'Zvezdanih staza', ali činili su to i izvan snimanja. Dvojica kolega zaista se nisu mogli videti a da se verbalno ne izvređaju.

Dustin Hoffman i Meryl Streep briljirali su u filmu 'Kramer protiv Kramera', ali snimanje nije bilo nimalo zabavno. Dustin se jako ljutio na slavnu glumicu i sve mu je smetalo na njoj, a do danas nije poznato zašto.

U javnosti se nagađalo da se vole i u stvarnome životu, ali zvezde 'Dosjea X' David Duchovny i Gillian Anderson nisu se mogli podneti. Kolege kažu da su se neprestano svađali.

U seriji su delovale kao skladne prijateljice, ali u stvarnosti je to izgledalo drugačije - Teri Hatcher nikako se nije dobro slagala s ostatkom ekipe. Ostale glumice su je izbegavale pa je Teri na setu često samovala.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...